top of page

Kiireinen elämäntyyli on yhä useammalle meistä arkipäivää ja kodin puhtaanapidolle voi olla vaikeaa löytää motivaatiota tai aikaa.

Haluan tarjota sinun perheellesi ja kodillesi ekologista puhtautta, luotettavaa palvelua ja hieman luksusta arkeen. Siisti ja puhdas koti on viihtyisä sekä antaa mahdollisuuden käyttää arvokas vapaa-aikasi perheen, ystävien tai harrastusten parissa.

Säännöllinen kotisiivous aloitetaan aina arviokäynnillä ja sopimuksen tekemisellä. Haluan kuulla toiveesi siivouksen suhteen sekä varmistaa, että siihen varataan riittävästi aikaa. Arviokäynnillä laadimme kodillesi siivoussuunnitelman jossa määritellään siivouksen osa-alueet, kesto sekä siivousväli.

Käytössäni on ympäristöystävälliset ja laadukkaat siivoustarvikkeet, valikoimastani löytyvät myös hajusteettomat pesuaineet. Palveluni ovat kotitalousvähennyskelpoisia verotuksessa (vuonna 2024 -60 %).

Tutkimusten perusteella kotisiivous lisää onnellisuutta - kun et stressaa siivouksesta, myös rakkaat lähelläsi voivat paremmin.

jenni-baroness_edited.jpg

Säännöllinen ylläpitosiivous kotitalouksille

Kodin tukipalvelut

Itsenäistä asumista tukevat kotipalvelut ovat avuksi silloin, kun toimintakyky syystä tai toisesta,
esimerkiksi iän tai sairauden vuoksi, on heikentynyt eivätkä kodin askareet hoidu enää entiseen tapaan. Tukipalveluja voi ostaa arvonlisäverottomasti, eli hieman edullisemmin. Palvelun tavoitteena on tukea kotona asumista ja parantaa elämänlaatua. Palveluihin kuuluu siivouksen lisäksi esimerkiksi kotiaskareissa avustaminen, asiointi- ja ulkoiluapu sekä tarvittaessa hoiva-apu. Säännöllinen tukipalvelu räätälöidään aina tarpeisiin sopivaksi. Baroness kuuluu yksityisen sosiaalipalvelun tuottajarekisteriin, olen myös henkilökohtaisen avun palveluseteli-yrittäjä.

 

kodin-tukipalvelut-baroness_edited.jpg

Säännöllinen ylläpitosiivous yrityksille

Huolellisesti tehty toimitilasiivous lisää henkilöstön ja asiakkaiden viihtyvyyttä ja turvallisuutta, sekä antaa yrittäjälle mahdollisuuden keskittyä täysillä mielekkään ja tuottavan työn tekemiseen. Säännöllisellä ylläpitosiivouksella toimitilat pysyvät viihtyisinä ja edustavina.

Tarjoan yrityksellesi yksityiskohtaisesti räätälöidyn ja miellyttävän siivouskokonaisuuden kiinteään kuukausihintaan.

Cleaning Sink_edited_edited.jpg
bottom of page